Highlights

Highlights

Extra openingen

Museum Beelden aan Zee heeft besloten om op maandag 20 en op maandag 27 februari extra open te gaan. Tevens zal het museum op donderdag 23 februari en op donderdag 2 maart tot 21:00 uur de deuren openen.

Goed Geld Gala

Museum Beelden aan Zee dankt alle deelnemers van de BankGiro Loterij! Op het Goed Geld Gala op 16 februari ontving het museum € 201.338 euro.

Samenwerking met Atelier Herenplaats in Rotterdam

Eén van de beelden uit de tentoonstelling, La chèvre (De geit) van Pablo Picasso uit 1950, moet de tentoonstelling eerder verlaten. Reden voor Beelden aan Zee om Atelier Herenplaats te vragen om een beeld te creëren, geïnspireerd op deze monumentale geit van Picasso.

Bezoekersrecord in 2016

Museum Beelden aan Zee haalde in 2016 meer dan 75.000 bezoekers en dat is een record. De bezoekersaantallen zijn tijdens de tentoonstelling Picasso aan Zee ongeveer het viervoudige van de afgelopen winters.

Winnaar RAAK stimuleringsprijs

Museum Beelden aan Zee heeft de RAAK Stimuleringsprijs gewonnen. Met de felbegeerde prijs kan museum Beelden aan Zee een vernieuwend programma ontwikkelen om de collectie toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden.

Ontvangsten

Vier uw receptie in museum Beelden aan Zee. Beelden aan Zee biedt u een prachtige sfeervolle locatie, werkt samen met de beste cateraars en ontvangt u en uw gasten graag.

U bent hier